Digitalt Öppet Hus

Digitalt Öppet Hus

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Om fritidsverksamheten

Våra dagar

Vi vet att barn inte slutar att lära bara för att klockan ringt ut, leken är minst lika utvecklande som lektioner. Därför följer våra lärare med eleverna in på fritids flera dagar i veckan.

Det skapar en trygghet eftersom barnen möter samma vuxna under hela skoldagen och alla vuxna lär känna alla barn. Samtidigt som det blir lättare vid hämtning och lämning eftersom alla vuxna känner ditt barn.

Våra lärare brinner inte bara för sina ämnen, de har också specialkompetenser som de delar med sig av på fritids. Det gör att våra elever kan fylla sina eftermiddagar med till exempel, dans, drama, musik och sporter.

Om fritidsklubben

För mellanstadiet finns fritidsklubben som är öppen efter skolan och under terminernas lovdagar. Där serveras alltid mellanmål och man kan beställa lunch på lovdagarna.

Våra lärare som följer med barnen in på fritidsklubben brinner inte bara för sina ämnen, de har också specialkompetenser som de delar med sig av på fritids. Det gör att våra elever kan fylla sina eftermiddagar med till exempel, dans, drama, musik och sporter.

Integritetsinställningscenter

Cookies

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

_ga, _gid, _gat_UA-137200312-2