Vill du veta mer?

Öppet Hus

Om köanmälan, antagning mm

I december får du information och inloggnings uppgifter från Stockholmsstad till ”Välja skola”. Där väljer du första, andra och tredjehandsval till vilken skola ni helst önskar få plats till.

Du ska även skicka in en köanmälan direkt till Enskede byskola. Vid fler sökande än platser tillämpar vi syskonförtur och därefter kötid hos oss. Du kan ställa ditt barn i kö när det har ett personnummer. Det är sedan din uppgift att se till att skolan har aktuella adress och mailuppgifter.

Ditt barn är alltid garanterad en förskoleklassplats i den kommunala verksamheten på en skola i ert skolpliktsområde.

Du är alltid välkommen till våra öppna hus oavsett om du står i kö eller inte. Datum och tider för öppna hus meddelar vi på vår hemsida.

Antagningsprincip

• Skolans antagningsprincip är syskonförtur, (därefter gäller ansökningsdatum).
  • Enskede byskola har en egen kö, men nu ska man även söka till oss genom den kommunala antagningen.
  • Ansökningskön är öppen under hela läsåret. Att stå i kö är kostnadsfritt och icke förpliktigande.

Integritetsinställningscenter

_ga, _gid, _gat_UA-137200312-2