Vill du veta mer?

Öppet Hus

Enskede byskola- en del av PPS Swedish Education Group AB

PPS Swedish Education Group AB äger och är huvudman för grundskolor, gymnasieskolor och yrkeshögskolor i Göteborg, Malmö och Stockholm.

PPS Swedish Education Group AB skolor ska ge sina elever en bra utbildning som gör dem rustade för arbetsliv och vidare studier samt att få dem att växa som trygga och socialt kompetenta personer.

PPS Swedish Education Group AB ansvarar för skolornas centrala administration, utvecklings- och kvalitetsarbete, kontakt med uppdragsgivare och tillsynsmyndigheter, gemensamma IT-system, fastighetfrågor, ekonomi och fakturering, varumärken och övergripande marknadsföring.

Varje skola har en rektor som ansvar för respektive enhets dagliga verksamhet vilket bland annat innebär pedagogiskt planering, elevhälsa, personalansvar och schemaläggning.

Integritetsinställningscenter

_ga, _gid, _gat_UA-137200312-2