Digitalt Öppet Hus

Digitalt Öppet Hus

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Ord från rektor

Hej!

För oss är skolan mycket mer än en läroanstalt, det är där du får vänner, bygger din självbild och skapar minnen. De flesta minns nog sin första lärare i skolan.

Vi på Enskede Byskola har byggt en skola där varje barn som kommer till oss blir sedd på sina egna villkor. Våra lärare anpassar utmaningarna efter varje barns kapacitet, stöttar i de ämnen där det tar emot och höjer tempot där det går för enkelt.

Enskede Byskola är liten, ca 140 elever i årskurser från förskoleklass till sjätte klass. När du vet att det alltid finns vuxna som ser dig och vänner att leka med blir du trygg och trygga barn tar till sig kunskap.

Steget in i skolvärlden är ett av det största kliv en människa tar. Det är en milstolpe för hela familjen och det spelar ingen roll om det är äldsta barnet eller sladdisen, vi vet alla att förskolebarnet idag är student imorgon.

Därför har vi skapat en skola där ditt barn har utrymme att växa till en stark, kapabel person som vet sitt värde och var hen kan hitta kunskap.

Välkomna

Rektor Carola

Integritetsinställningscenter

Cookies

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

_ga, _gid, _gat_UA-137200312-2