Digitalt Öppet Hus

Digitalt Öppet Hus

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Vår skola

Vi har varsamt förvandlat det som en gång var Enskede församlingshem till vår skola. Enskede Byskola rymmer alla delar som skapar minnen för livet, vi har slöjdsalarna där någon kommer sy sig i fingret och hemkunskapsköket som sprider väldoft ut över korridorernas konstutställningar.

I klassrummen finns det plats för både grupparbete och eftertanke, eftersom information blir kunskap först när du reflekterat över den. För den som vill veta mer väntar skolbiblioteket med både skönlitteratur och faktasamlingar.

För oss är det självklart att rörelse och motion främjar inlärning och motorik. Vår idrottssal används därför flitigt både under skoldagen och av fritids, det finns alltid utrymme att röra sig hos oss.

Klicka på bilderna nedan för att rotera eller zooma in och se rummet i 360 grader.

Skolgård

Vår gård väcker lusten till lek, här slingrar sig hopphagarna, det finns alltid något att upptäcka, hemliga ställen att smita undan till och bollar att passa. Tack vare våra åldersblandade "familjegrupper" finns det alltid någon att leka med.

Matsal

Att äta tillsammans skapar gemenskap, i vår vackra matsal äter därför skolans vuxna och barn tillsammans. Måltiden blir en mötesplats där tankar utbyts samtidigt som bordsskick utvecklas.Lunchen levereras av Eco-Food AB. Vi erbjuder även specialkost för de elever som har behov av detta som lämnar kostintyg från läkare. 

Bibliotek

Gymnastiksal

Klassrum

Klassrum 2

Korridor